Έτοιμο eshop

‘Ετοιμο eshop

Είναι το ιδανικό πακέτο για να στήσετε ένα έτοιμο eshop και να ξεκινήσετε να κάνετε τις πωλήσεις σας online αυθημερόν ή απλά να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας χωρίς να υπάρχει καλάθι αγορών. Είναι πλήρως λειτουργικό , όπως θα διαβάσετε στα χαρακτηριστικά που ακολουθούν.

Επιπρόσθετα επιλέγετε ένα template από την συλλογή μας που μπορείτε να δείτε εδώ το οποίο σας εγκαθιστούμε εμείς , αξίας 170 ευρώ βάσει των τιμών της templatemonster , αλλά και το nitro αξίας 99 ευρώ το οποίο θα εξασφαλίσει ένα γρήγορο opencart (δείτε τις λειτουργίες του αναλυτικά ακολούθως)

Όλα αυτά στην τιμή των 228 ευρώ  , όταν μόνο οι συνοδευτικες υπηρεσίες του ξεπερνούν τα 270 ευρώ. Το μόνο που μένει είναι η γραφιστική παραμετροποίηση του και το πέρασμα των προιόντων στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ eshop , και όχι σε ένα ενοικιασμένο , χωρίς κανένα περιορισμό αριθμού προιόντων . Ιδανικό για μεταπώληση όπως και για ανθρώπους που απλά θέλουν να μειώσουν το τελικό κόστος.

Έχοντας επιζήσει στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2001 και έχοντας στο ενεργητικό μας πάνω από 500 eshops θεωρούμε ,και παρακαλούμε να μην εκληφθεί ως αλαζονεία , ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία το eshop σας

Σας  παρέχουμε δωρεάν domain name καθώς και φιλοξενία 3 μηνών στους server μας. Μετά την λήξη της φιλοξενίας μπορείτε να συνεχίσετε την φιλοξενία σας σε εμάς ή απλά να μεταφέρετε το eshop σας οπουδήποτε επιθυμείτε.

Η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό είναι ότι εμείς ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ένα eshop που παίζει μόνο στους δικούς μας server ΑΛΛΑ σας δίνουμε ένα eshop του οποίου έχετε την ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και που μπορείτε να μεταφέρετε ανά πάσα στιγμή σε όποιον πάροχο φιλοξενίας επιθυμείτε.

Σας παρέχουμε χώρο με 2.000 mb , απεριόριστο traffic και απεριόριστα email καθώς και όλους τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

ΔΕΝ έχουμε ΚΑΝΕΝΑ περιορισμό στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να φιλοξενήσετε όπως επίσης και σε μελλοντικές παραμετροποιήσεις που θέλετε να κάνετε στον κώδικα αφού αυτός είναι ανοιχτός και όχι κλειστός έτσι ώστε να εγκλωβιστείτε σε εμάς. Η συνεργασία μας επιθυμούμε διακαώς να  είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σας και όχι ανάγκης.

Το eshop σας θα παίζει σε κινητά και tablet εξασφαλίζοντας σας ότι οι πάντες μπορούν να δουν μέσα από την συσκευή τους το eshop σας και να προχωρήσουν κανονικά στις αγορές τους.

Έχετε την δυνατότητα αποδοχής πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω paypal , μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό , με αντικαταβολή και υπολογίζει αυτόματα τα μεταφορικά βάσει βάρους και απόστασης με τα κριτήρια της συμφωνίας που θα έχετε κάνει με την μεταφορική εταιρεία που θα συνεργαστείτε.

Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας λογότυπο και να μεταφορτώσετε τις δικές σας εικόνες στα διάφορα banner του eshop σας. Φυσικά όλα μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης μας στο eshop σας που καλύπτει όλα τα πιθανά  σημεία τεχνικής υποστήριξης.

Το μόνο που δεν παρέχουμε είναι γραφιστικές υπηρεσίες στο eshop ένα σκέλος το οποίο αφήσαμε εκτός ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε την μικρότερη τιμή απόκτησης eshop στην χώρα μας.

O όποιος ανταγωνισμός αφορά την ενοικίαση eshop και όχι την πλήρη κατοχή και νομή του όπως στην δική μας περίπτωση η οποία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ για την μετεξέλιξη του όταν αυτή απαιτηθεί. Μην θυσιάσετε το αύριο για την ευκολία του σήμερα.

Για να κάνετε πωλήσεις χρειάζεστε ένα eshop φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Στο δικό μας υπάρχει έτοιμος μηχανισμός που δημιουργεί ένα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης eshop.

Κάθε κατηγορία / υποκατηγορία όπως και κάθε προϊόν έχει το δικό του τίτλο, περιγραφή και λέξεις κλειδιά όπως και την δυνατότητα να παράγει φιλικά url και χάρτη της ιστοσελίδας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την καταχώρηση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.

Επίσης δημιουργούμε την σελίδα σας σε facebook, youtube, twitter και google+  και τα συνδέουμε στο eshop σας. EShop χωρίς παρουσία στα social media είναι άνευ νοήματος στην σημερινή εποχή όπως και ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι απών από το Google.

To site σας είναι πλήρως διασφαλισμένο τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και ταχύτητας με την χρήση ειδικών εφαρμογών. Παράλληλα παίρνουμε backup γνωρίζοντας ότι στην πληροφορική υπάρχουν 2 είδη χρηστών. Αυτοί που έχουν πάρει backup και αυτοί που θα ευχόντουσαν να είχαν πάρει.

Πιο σημαντικό όμως είναι το ακόλουθο. Έχετε πλήρη πρόσβαση στον κώδικα και μπορείτε να κάνετε όχι μόνο τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε αλλά να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας. Μόνο έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε την περιουσία σας. Γιατί το eshop σας είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα όπως κάθε περιουσιακό σας στοιχείο. Το μέλλον της επιχείρησης σας δεν μπορεί να είναι έρμαιο ενός όσο αξιόπιστος και αυτός αν είναι.