Φιλοξενία Joomla

Φιλοξενία joomla

Όσοι διατηρείται ένα site στημένο σε joomla γνωρίζετε ήδη ότι δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων εμφάνισης , ορθής λειτουργίας και ασφάλειας του Joomla σας. Αυτό το πακέτο φιλοξενίας είναι για εσάς. Όσοι δεν έχουν την εμπειρία σας είναι λογικό και επόμενο να μην καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα του.


H φιλοξενία του Joomla όπως και κάθε cms ( content management system ) δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως δικαίως μπορεί κάποιος να φαντάζεται.

Οι διαφορετικές εκδόσεις php και οι κατά καιρούς αναβαθμίσεις τους είναι υποχρεωτικές τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και σε επίπεδο σταθερότητας και λειτουργίας του wordpress ενώ διασφαλίζουν πρωτίστως την ασφάλεια του ιστοτόπου σας.

Κάθε φορά που ένα κενό ασφαλείας βρίσκεται στο joomla και ένα update έρχεται να το καλύψει αυτό ουσιαστικά δηλώνει σε κάθε επίδοξο hacker ποιο είναι το κενό ασφαλείας στην προηγούμενη έκδοση δίνοντας του ουσιαστικά οδηγίες για το πως να δημιουργήσει “κλειδί παραβίασης”

Εκτός αυτών υπάρχουν πλήθος έτοιμων εργαλείων που σκανάρουν τον κυβερνοχώρο για να βρουν παλιές εκδόσεις του Joomla (και plugin που αυτό χρησιμοποιεί) καθώς και αυτόματους μηχανισμούς παραβίασης του.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι τα updates είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Παρότι όμως το update του και των extension του είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση  μπορεί να επηρεάσει ποικιλοτρόπως την εμφάνιση και σταθερότητα λειτουργίας του site σας λόγω ασυμβατοτήτων.

Το theme που έχετε επιλέξει (το εικαστικό γνωστό και ως template) μπορεί να μην είναι συμβατό με την νέα έκδοση του Joomla. Κάποια plugin ενδεχομένως και αυτά να μην είναι συμβατά με την έκδοση του Joomla ή και να “συγκρούονται” με κάποια άλλα.

Όλα αυτά οδηγούν σε σημαντικά προβλήματα λειτουργίας όπως κάποια τμήματα ή το όλο site να μην λειτουργεί – εμφανίζεται με τον προβλεπόμενο τρόπο ή να παρατηρούνται τρομερές χρονικές καθυστερήσεις στην φόρτωση της σελίδας.

Τέτοια προβλήματα θα οδηγήσουν αρχικά μακριά τους υπάρχοντες επισκέπτες της σελίδας σας, θα δείτε το web site σας να παίρνει την κατιούσα στις μηχανές αναζήτησης και όλες σας οι προσπάθειες και η επένδυση σας να βουλιάζει αύτανδρη αν μας επιτρέπεται την χρήση της έκφρασης.

Αυτά που σας αναφέραμε δεν είναι ένα σενάριο που μπορεί να συμβεί αλλά ένα σενάριο που ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ χωρίς κανείς να ξέρει το πότε. Όταν δε συμβεί όπως και στην ζωή ή θα είναι πολύ αργά ή θα πληρώσει κάποιος χρυσάφι την αμέλεια του αυτή.

Με απλά λόγια το joomla απαιτεί τον τεχνικό διαχειριστή και μια σειρά εργαλείων και φυσικά εκτός από την γνώση και την απαραίτητη εμπειρία.

Τι κάνουμε εμείς για εσάς πλέον με ένα κόστος 19 ευρώ ανά μήνα;

Ενεργοποιούμε και ρυθμίζουμε firewall με το κόστος να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του web hosting.  Προστατεύει το joomla σας σε πραγματικούς χρόνους

Μέσω χρήση ειδικών extension cache & cloud services κάνουμε optimize το site σας για να τρέχει επίσης πιο γρήγορα.

Όλες οι υπηρεσίες αφορούν τις εκδόσεις joomla 2.5 και 3.0 ενώ καλώντας μας στα 210 74 82 987 – 210 74 82 904 μπορούμε να δούμε τις δυνατότητες αναβάθμισης του joomla σας.

Κρατούμε back up του site σας έτσι ώστε όταν συμβεί το όποιο πρόβλημα (και όχι αν) να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε. Γιατί στην πληροφορική υπάρχουν χρήστες που έχουν πάρει back up και χρήστες που θα ευχόντουσαν να είχαν πάρει backup .

Σας υποστηρίζουμε με 5 ώρη τεχνική υποστήριξη ανά μήνα , που συνήθως υπεραρκεί για όλα τα θέματα του joomla σας μια υπηρεσία που το κόστος της κυμαίνεται από τα 60 – 100 ευρώ ανά μήνα συνήθως.