Managed OpenCart

Το πακέτο φιλοξενίας αυτό είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για την χρήση του OpenCart. Με εμπειρία άνω των 500 λειτουργικών καταστημάτων με την χρήση OpenCart με αρκετά να είναι μέσα στα δημοφιλέστερα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα έχουμε το know how για να το στήσουμε σωστά και έτσι να επιτύχουμε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια , ταχύτητα και σταθερότητα.

Για την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων όσο αφορά την ταχύτητα του e-shop σας χρησιμοποιούμε το πλέον δημοφιλές εργαλείο Nitro της συνεργαζόμενης εταιρείας isenselabs το οποίο έχει μια ετήσια συνδρομή 99 ευρώ ποσό το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην τελική τιμή των 120 ευρώ.

Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε το hosting μας είναι κατά πολύ φθηνότερο από αυτό που μπορείτε να βρείτε σε άλλες εταιρείες web hosting. Αν φυσικά σας ενδιαφέρει η ταχύτητα και η ασφάλεια στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πάντως για όσο αφορά τους επισκέπτες σας να ξέρετε ότι η ταχύτητα πρόσβασης και ανταπόκρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι σημαντική όπως και για το google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης που πλέον ρίχνουν στον Καιάδα των αποτελεσμάτων τους όσες ιστοσελίδες παρουσιάζουν αργή φόρτωση. Και τα δυο αυτά σενάρια σημαίνουν το τέλος κάθε επιχειρηματική σας προσπάθειας και απώλεια της επένδυσης και του χρόνου που για αυτή  καταβάλατε.Αξίζει τον κόπο να αναρωτηθείτε αν αξίζει η προσπάθεια σας μια τέτοια εξέλιξη

Γιατί όμως χρειάζεστε το Nitro; Αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν είναι απλά μια διαφημιστική ενημερωτική πινακίδα αλλά θέλετε να είναι ένα πραγματικό ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητες διαχείρισης πολλών παραγγελιών σε καθημερινή βάση διαβάστε στο τέλος της σελίδας μας τι μπορεί να κάνει το Nitro για εσάς και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Το πακέτο αυτό όμως δεν περιορίζεται στο Nitro και τις πολύ σημαντικές λειτουργίες του που μπορείτε να δείτε ακολούθως.

Έρχεται κυρίως να υποστηρίζει την σύνδεση με skroutz – bestprice. Σκεφτείτε ένα e-shop με εκατοντάδες ή και χιλιάδες προιόντα που τα “καλεί” το skroutz – bestprice όλες τις πληροφορίες τους μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 60 δευτερολέπτων. Η επεξεργαστική ισχύς και μνήμη που απαιτείται δεν καλύπτεται από shared hosting. Το πακέτο μας είναι η εναλλακτική λύση προτού ενοικιάσετε δικό σας server . Το να μην το κάνετε απλά θα σημαίνει συνεχή προβλήματα, δυσλειτουργίες και εν τέλει την εκδίωξη του e-shop σας από αυτή την αγορά. Μπορείτε να αντέξετε ένα τέτοιο κόστος;

Έρχεται με ρυθμίσεις ασφάλειας στο διαχειριστικό κομμάτι και ενημερώνουμε το opencart τόσο σε επίπεδο script όσο και σε επίπεδο extensions τα οποία διασφαλίζουν το e-shop σας σε επίπεδο ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Σας υποστηρίζουμε με 10 ώρη τεχνική υποστήριξη ανά μήνα , που συνήθως υπεραρκεί για όλα τα θέματα του opencart σας μια υπηρεσία που το κόστος της κυμαίνεται από τα 100 – 200 ευρώ ανά μήνα.

Μέσω  υπηρεσιών cloud κάνουμε optimize το site σας για να τρέχει επίσης πιο γρήγορα. Οι εικόνες και άλλα στοιχεία του site σας παίζουν από πολλούς διαφορετικούς server ανά τον κόσμο. Δείτε αναλυτικά ακολούθως τον τρόπο με τον οποίο οι cloud servers της max cdn θα πάνε το e-shop σας σε άλλη διάσταση

Κρατούμε back up του site σας έτσι ώστε όταν συμβεί το όποιο πρόβλημα (και όχι αν) να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε.

Γιατί στην πληροφορική υπάρχουν χρήστες που έχουν πάρει back up και χρήστες που θα ευχόντουσαν να είχαν πάρει backup .

Γινόμαστε ο τεχνικός υπεύθυνος του e-shop σας και η πολυετής εμπειρία μας  και τα άνω των 500 e-shop που έχουμε υλοποιήσει μας επιτρέπει να αναλάβουμε με επιτυχία τον ρόλο αυτό.

MaxPOPs

MaxPOPs in strategic locations for todays internet — not dial up.

MultiPath™ Network

Our Anycast network with traffic shaping logic gets you to first and last byte faster.

FastStack

Our custom TCP stack and 100% SSD servers increase speed and throughput.