OpenCart Hosting

OpenCart Hosting

Το πακέτο αυτό μέσω της χρήσης του Nitro αλλά και της υποστήριξης από μια ομάδα ανθρώπων που έχει δημιουργήσει και υποστηρίζει πάνω από 500 eshop παρέχει σε εσάς το επίπεδο ασφάλειας , ταχύτητας και υποστήριξης που χρειάζεστε ώστε να επικεντρωθείτε στις πωλήσεις σας και όχι σε δαιδαλώδη τεχνικά ζητήματα.

Το πακέτο φιλοξενίας αυτό είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για την χρήση του OpenCart. Με εμπειρία άνω των 500 λειτουργικών καταστημάτων με την χρήση OpenCart με αρκετά να είναι μέσα στα δημοφιλέστερα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα έχουμε το know how για να το στήσουμε σωστά και έτσι να επιτύχουμε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια , ταχύτητα και σταθερότητα.

Για την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων όσο αφορά την ταχύτητα του e-shop σας χρησιμοποιούμε το πλέον δημοφιλές εργαλείο Nitro της συνεργαζόμενης εταιρείας isenselabs το οποίο έχει μια ετήσια συνδρομή 99 ευρώ ποσό το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην τελική τιμή των 120 ευρώ.

Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε το hosting μας είναι κατά πολύ φθηνότερο από αυτό που μπορείτε να βρείτε σε άλλες εταιρείες web hosting. Αν φυσικά σας ενδιαφέρει η ταχύτητα και η ασφάλεια στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πάντως για όσο αφορά τους επισκέπτες σας να ξέρετε ότι η ταχύτητα πρόσβασης και ανταπόκρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι σημαντική όπως και για το google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης που πλέον ρίχνουν στον Καιάδα των αποτελεσμάτων τους όσες ιστοσελίδες παρουσιάζουν αργή φόρτωση. Μια τέτοια εξέλιξη θα σήμαινε  ουσιαστικά άδοξο τέλος κάθε επιχειρηματική σας προσπάθειας . Αξίζει  η προσπάθεια σας μια τέτοια εξέλιξη;

Γιατί όμως χρειάζεστε το Nitro; Αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν είναι απλά μια διαφημιστική ενημερωτική πινακίδα αλλά θέλετε να είναι ένα πραγματικό ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητες διαχείρισης πολλών παραγγελιών σε καθημερινή βάση διαβάστε στο τέλος της σελίδας μας τι μπορεί να κάνει το Nitro για εσάς και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Το πακέτο αυτό όμως δεν περιορίζεται στο Nitro και τις πολύ σημαντικές λειτουργίες του που μπορείτε να δείτε ακολούθως.

Έρχεται με ρυθμίσεις ασφάλειας στο διαχειριστικό κομμάτι προσθέτοντας μια “πόρτα ασφαλείας” απέναντι σε κάθε επίδοξο hacker καθώς και μια σειρά άλλων ρυθμίσεων ασφαλείας.

Ενημερώνουμε το opencart τόσο σε επίπεδο script και extensions τα οποία διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία τους e-shop σας.

Αντιλαμβάνεστε ότι τα updates είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αλλά μπορούν να επηρεάσουν ποικιλοτρόπως την εμφάνιση και σταθερότητα λειτουργίας του site σας.

Το theme που έχετε επιλέξει μπορεί να μην είναι συμβατό με την νέα έκδοση του opencart. Κάποια extensions ενδεχομένως και αυτά να μην είναι συμβατά με την έκδοση του opencart ή και να “συγκρούονται” με κάποια άλλα.

Όλα αυτά οδηγούν σε σημαντικά προβλήματα λειτουργίας όπως κάποια τμήματα ή το όλο site να μην λειτουργεί – εμφανίζεται με τον προβλεπόμενο τρόπο ή να παρατηρούνται χρονικές καθυστερήσεις στην φόρτωση της σελίδας.

Κρατούμε back up του site σας έτσι ώστε όταν συμβεί το όποιο πρόβλημα (και όχι αν) να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε. Γιατί στην πληροφορική υπάρχουν χρήστες που έχουν πάρει back up και χρήστες που θα ευχόντουσαν να είχαν πάρει backup .

Σας υποστηρίζουμε με 2 ώρη τεχνική υποστήριξη ανά μήνα , που συνήθως αρκεί για όλα τα θέματα του wordpress σας μια υπηρεσία με μέσο κόστος τα 30 ευρώ ανα μήνα.

Φυσικά υπάρχει πάντα και το πακέτο managed opencart hosting κόστους 19 ευρώ ανά μήνα με 10 ώρες support ανά μήνα και για το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ το οποίο παρέχει και την απαιτούμενη υπολογιστική ισχύ και μνήμη για σύνδεση με skroutz , bestprice και άλλες απαιτητικές διεργασίες.